Άρθρα - Βίντεο

Τι είδους αντίσταση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Mod ? Macrocoil-Nanocoil-Twisted κ.τ.λ

Alien Sk Coils 0.11ohm

Τι είδους αντίσταση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Mod ? Macrocoil-Nanocoil-Twisted κ.τ.λ

Macrocoil είναι σαν τα microcoils αλλά έχουν μεγαλύτερη διάμετρο . Έχουν μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη αντοχή σε σύγκριση με τα μικρο ή νάνο με το κύριο πλεονέκτημα να είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιησετε αρκετό βαμβάκι σε αυτό και έτσι δεν χρειάζεται να στάζετε υγρό συχνά. Η γεύση είναι πάνω από τον μέσο όρο .

Nanocoil. Μπορεί να δώσει μια χαμηλότερη αντίσταση και όταν κάνετε ένα dragon coil μπορείτε να πάρετε αρκετά μεγάλα σύννεφα σε μια σχετικά υψηλή αντοχή κατασκευής. Για παράδειγμα, 6 σπείρες 28 gauge dragon coil βγαίνει περίπου 0,4 ohms αλλά με σύννεφα, ίδια με ένα 6 σπείρες microcoil 24 gauge που βγαίνει περίπου 0.25ohms . Έτσι, έχουμε ένα πιο <<ασφαλές>> και δροσερό ατμισμα με αξιοπρεπή σύννεφα. Η γεύση είναι λίγο κάτω του μέσου όρου από ένα microcoil και βρίσκω ότι πρέπει να στάζετε υγρό πιο συχνά.

Microcoil είναι κάπου μεταξύ των Macrocoils και Nanocoils όσον αφορά τα σύννεφα, τη γεύση και τη θερμότητα. 4 σπείρες με 45mm kanthal A1 σε 2,5 χιλιοστά κατσαβίδι μας δινει περίπου 0.15ohm .

Παράλληλα Microcoils καυτός ατμός, πολύ χαμηλά ohms, και σκοτώνουν τις μπαταρίες αλλά η γεύση και τα σύννεφα είναι ανώτερα από οποιαδήποτε πηνίο αναφέρθηκε προηγουμένως. Για όσους από εσάς δεν είναι εξοικειωμένοι χρειάζεται πολύ προσοχή με την παράλληλη σύνδεση, που στην ουσία είναι δυο macrocoil η microcoil συνδεδεμένα παράλληλα. Αυτό μειώνει στο μισό την αντίσταση και είναι σαν να βάζουμε μια διπλή σπείρα σε μια συγκέντρωση μονής σπείρας.

Twisted πηνία δίνουν καταπληκτική γεύση και συνήθως πολύ καλύτερο ατμό, αλλά όλα εξαρτώνται από τι σύρματα περιτυλιγουμε . Εμένα προσωπικά μου αρέσει ένα 40 mm τυλιγμένο με 1 η 2 32mm.

Claptons είναι μια κατασκευή δύσκολη και θέλει υπομονή , Χαμηλά ohm, καυτό ατμό, και καταναλώνουν πιο πολύ και πιο γρήγορα υγρό από κάθε άλλη κατασκευή.
Αυτά αποτελούνται από ένα χοντρότερο σύρμα Kanthal τυλιγμένο γύρω από ένα λεπτότερο σύρμα με ένα τρυπάνι ή άλλο εργαλείο. Έτσι, για παράδειγμα, 20mm σύρμα Kanthal περιτύλιγμενο γύρω από ένα 50 mm συρμα Kanthal .

Quad Πηνία. Εδώ πραγματικά εξαρτάται από τι συσκευές χρησιμοποιητε. Η χρήση πηνίων quad σε 18650 ατμοποιητες είναι άχρηστη, διότι καταναλώνουν πολύ γρήγορα τις μπαταρίες και πραγματικά δεν αποδίδουν πολύ καλύτερα από ό, τι ένα διπλό πηνίο, Σε 26650 mod και ατμοποιητες ωστόσο, τα quad πηνία είναι βασιλιάς, επειδή έχουν αυτό το τεράστιο θάλαμο και οι μπαταρίες έχουν αρκετά mah να τα κάνουμε να λειτουργήσουν.

Η επιλογή μεταξύ των κάθετων και οριζόντιων αντιστάσεων εξαρτάται πραγματικά από τον ατμοποιητη.
Μερικοί ατμοποιητες αποδίδουν καλύτερα με το ένα ή το άλλο τρόπο, ανάλογα με το σχήμα των αεραγωγών, τον θάλαμο, και τις θέσεις των πόλων.

Σε γενικές γραμμές όμως οι προεπιλογές είναι.

Rebuildable Atomizer (RBA) = Microcoil, Parallel Coil, Clapton, Twisted
Rebuildable Tank Atomizer (RTA) = Microcoil, Macrocoil
Clearomizer = standard coil, microcoil